Svi popusti

Popusti su pogodnost koju redovno pripremamo za Vas, kako bismo Vam pomogli da napravite uštedu u kućnom budžetu, olakšali Vam kupovinu u sezoni povećanih izdataka, ili Vas jednostavno obradovali i zahvalili Vam što ste naš kupac.

14 proizvod(a)

po strani

Katalog  Lista 

Set Descending Direction
Akcija Bade mantil Mickey

Bade mantil Mickey

Regular Price: 2,489 din.

Special Price 2,289 din.

Akcija Bade mantil Minnie

Bade mantil Minnie

Regular Price: 2,489 din.

Special Price 2,289 din.

Jungle Dubak Žabica sa zvečkom

6,499 din.
Akcija Jungle Guralica Muzički četvorocikl za decu - Pink

Jungle Guralica Muzički četvorocikl za decu - Pink

Regular Price: 6,989 din.

Special Price 3,729 din.

Akcija Muški Novčanik "Fold" Teget

Muški Novčanik "Fold" Teget

Regular Price: 2,199 din.

Special Price 1,999 din.

Akcija Novčanik Torbica OK XXL Braon

Novčanik Torbica OK XXL Braon

Regular Price: 4,999 din.

Special Price 4,499 din.

Akcija Cilibarska ogrlica-mleko

Ćilibarska ogrlica-mleko

Regular Price: 2,599 din.

Special Price 2,099 din.

Akcija Ćilibarska ogrlica-Mleko-Konjak

Ćilibarska ogrlica-Mleko-Konjak

Regular Price: 2,599 din.

Special Price 2,099 din.

Akcija Racer Police Krevet za decu 160x80 Beli

Racer Police Krevet za decu 160x80 Beli

Regular Price: 18,499 din.

Special Price 17,499 din.

14 proizvod(a)

po strani

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Artikli koji se nalaze na popustima vidno su obeleženi pored fotografije proizvoda. Posetom našoj prodavnici lako ćete ih uočiti.

Oznaka „AKCIJA“ u gornjem levom uglu na crvenom polju znači da Vam je ušteda na dohvat ruke. Odmah možete da vidite i kolika. Precrtali smo redovnu cenu proizvoda i pored nje ciframa u crvenoj boji napisali iznos koji ćete platiti. Pogledajte pažljivo, za neke proizvode popusti su veoma značajni. Artikli koji su na akcijskom sniženju cena se menjaju, pa Vas pozivamo da ih, ukoliko ste zainteresovani, naručite što pre. Kako biste bili odmah informisani šta se od proizvoda trenutno nalazi na akciji, prikazujemo ih i na prvoj strani Vendor prodavnice.

Oznaka „BESPLATNA DOSTAVA“ u gornjem desnom uglu na zelenom polju znači da Vam nećemo naplatiti trošak dostave za označeni proizvod. Ni ove uštede nisu zanemarljive. Podsećamo Vas da sve poručene artikle dostavljamo korišćenjem usluga kurirskih službi koje, u zavisnosti od mase paketa, transport u unutrašnjem saobraćaju naplaćuju između 150 do 3100 dinara, a u međunarodnom znatno više. Pored toga, obračunava se i osiguranje pošiljke, koje zavisi od njene vrednosti. Kod proizvoda sa oznakom „BESPLATNA DOSTAVA“, dakle, dostava je uključena u cenu.

Popusti na artikle visokog kvaliteta

Popustima su obuhvaćeni proizvodi koji se nalaze u redovnoj prodaji u našoj online Vendor prodavnici, bez odstupanja u kvalitetu ili bilo kojoj drugoj osobini. Upravo zato su i jedinstvena prilika da se korisna i vredna stvar nabavi po nižoj ceni.

Ukoliko se desi da na zalihama imamo artikal sa nedostatkom, bilo da je korišćen kao izložbeni primerak ili ima neko oštećenje, ponudićemo ga po sniženoj ceni, uz oznaku „roba sa nedostatkom“ i detaljan opis stanja u kojem se nalazi. Ovakvi proizvodi se prodaju pod posebnim uslovima i ne podležu reklamaciji.