Najnoviji saveti

Rođendanski pokloni za nju

Autor: Aleksandar Ratković 2015-09-30 20:10:44 Objavljeno u kategoriji Pokloni

Bliži se rođendan najbitnije dame u Vašem životu, a Vi se pitate šta da joj poklonite? U zavisnosti od Vašeg budžeta mogu biti birani i pokloni za nju. Takođe, uvek se možete opredeliti i da nešto sami napravite, što će biti posebno emotivan i originalan dar.

Pročitaj više...

Igračke za decu, kao što verujemo da je svima poznato, u znatnoj meri utiču na dečji rast i razvoj. Od najranijeg životnog doba, tokom detinjstva, ali i tinejdžerskog perioda, razne igračke za decu mogu veoma mnogo uticati kako na fizički razvoj, tako i na emocionalnu inteleginciju, razvoj inteligencije, logičkog razmišljanja, rešavanja komplikovanijih zadataka i slične psihičke prednosti i mogućnosti.

Pročitaj više...

Igračke za decu koje se danas prave sve su originalnije i zabavnije, te je nekada teško odlučiti se kojom od njih bismo obradovali omiljenog klinca ili klincezu. Ipak, dobro je znati i da uglavnom većina igračaka znatno razvija dečju kreativnost i maštu, koje su dobre za emocionalni razvoj.

Pročitaj više...

2015-09-18 08:23:36 Kategorija Vesti

Jedinstvena Vendor platforma

U okviru sajta kompanije mogu da na veoma jednostavan način naprave svoju soptvenu prodavnicu sa sopstvenim kategorija a svoje proizvode da uvrste i u okviru kategorija Vendor globalne prodavnice.

Pročitaj više...

Novogodišnji paketići imaju za decu veliki značaj, a to potvrđuje i veliki broj pisama koje Deda Mraz primi na Severnom polu, a u kojima se nalazi lista želja. 

Pročitaj više...

2015-09-12 22:05:23 Kategorija Pokloni

Zanimljivi pokloni

Zanimljivi pokloni uvek ostavljaju utisak, kako dragoj osobi tako i okolini. Jednostavno, bićete u situaciji da vam na rođendanu gosti pozavide na zanimljivom poklonu koji ste poklonili slavljeniku ili slavljenici, uz žal prisutnih što se oni toga nisu dosetili. 

Pročitaj više...