Sanke - Nova godina 2018 - Vendor

Sanke su obavezan zimski rekvizit za rekreaciju na snegu. Sankanje, grudvanje i pravljenje Sneška Belića prija podjednako deci i odraslima, pa ukoliko već niste, obavezno nabavite jedan kvalitetan model za svoju porodicu. U prodavnici Vendor smo se potrudili da Vam ponudimo upravo takve, pogodne i kao novogodišnji poklon.

Prikazano 1 do 32 od 37 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Klasične Sanke Plave

1,649 din.

Klasične Sanke Šarene

1,649 din.

Klasične Sanke Crvene

1,649 din.

Sklopive Sanke Spiderman

2,699 din.

Prikazano 1 do 32 od 37 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Bilo da tokom zime birate planinu, obližnje brdo, gradske parkove ili prigradska izletišta, boravak na snegu ne može se zamisliti bez dobrih sanki. Pored toga što garantuju zabavu, sanke su veoma jednostavne za upotrebu, pa, za razliku od skija, ne morate posebno učiti da njima upravljate. Dovoljno je samo da nađete odgovarajući nagib terena za spuštanje i radosti na snegu mogu potrajati i nekoliko sati. Kratke zimske dane tako ćete iskoristiti na najbolji način, a večeri učiniti još čarobnijim.

Sankanje, čak i rekreativno, ima sve elemente zimskog sporta, pošto sadrži različite vrste aktivnosti – u toku sedenja i uživanja prilikom spuštanja vežbaju se ruke i noge, a penjanjem i povlačenjem sanki na vrh uzvišenja angažuje se čitavo telo. Sanke ne zahtevaju mnogo prostora, dugačke staze ili posebne visine i nagibe poput skija, već se mogu koristiti i ispred zgrade, ukoliko postoji mogućnost spusta, za vuču po ravnom – parkovima i ulicama, ali i na planinama i na većim stazama – u tom slučaju, uživanje traje duže.

Naše sanke, klasične i sklopive

U prodavnici Vendor za Vas smo odabrali nekoliko modela. Klasične drvene sanke sa metalnom konstrukcijom, koja je dodatno zaštićena plastifikacijom, namenjene deci, mogu koristiti i odrasli.

Sanke posebnih dezena i oblika, sa junacima iz crtanih filmova, prilagođene su nešto nižim uzrastima. Helou Kiti ružičaste boje su za devojčice, a sanke u plavoj i crvenoj boji za dečake, sa Spajdermenom, omiljenim crtanim herojem. Ove sanke su i sklopive pa je njihov transport jednostavan, kako u prtljažniku automobila, tako i u gradskom ili prigradskom prevozu, prilikom pešačenja (u torbi) ili prenošenja od staze do hotela na planini. Izuzetno praktične i odličnog dizajna, one spajaju funkcionalnost i estetiku.

Da li će moći da stanu ispod jelke? Ne brinite. Sklopive sanke idealan su novogodišnji poklon za decu. Pozovite ih da pogađaju šta se nalazi u lepo upakovanoj kutiji i videćete – neće moći ni da pretpostave da se tu kriju – sanke.