Pribor za likovno - Vrtić i škola - Vendor

Pribor za likovno nije samo namenjen školarcima, podjednako ga vole deca predškolskog uzrasta, u vrtiću ili kod kuće. Slikanje spoljašnjeg ili svog unutrašnjeg sveta uz ispoljavanje emocija i kreativnosti je na ranom uzrastu važno, pa smo pripremili veliki broj artikala, sa napomenom da neki mogu da posluže i odraslima.

Prikazano 1 do 32 od 34 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

PLAY GO Plastelin 4

779 din.

PLAY GO Plastelin 5

939 din.

TOY COLOR TEMPERA 1/6

249 din.

TOY COLOR TEMPERA

469 din.

Jednokomponentni lak 50ml

289 din.

Lepak za dekupaž 50ml

209 din.

Zaštitni lak 50ml

269 din.

TOY COLOR MULTI PAINT

949 din.

Boja za tekstil u bočici 50ml

259 din.

TOY COLOR TEMPERA 1/6-2

289 din.

TOY COLOR Vodene boje 1/12

149 din.

TOY COLOR Lakoperiva tempera BELA

399 din.

TOY COLOR Lakoperiva tempera ZELENA

399 din.

TOY COLOR Lakoperiva tempera ROZE

399 din.

TOY COLOR Lakoperiva tempera PLAVA

399 din.

TOY COLOR Lakoperiva tempera CRVENA

399 din.

TOY COLOR Lakoperiva tempera BRAON

399 din.

TOY COLOR Lakoperiva tempera CRNA

399 din.

ARDA MAKAZE 13cm

189 din.

ARDA MAKAZE 13cm Model 2

279 din.

ARDA MAKAZE 16cm

379 din.

ARDA MAKAZE 16cm Model 2

169 din.

ARDA Skalpel za papir 9

99 din.

ARDA Skalpel za papir 18

139 din.

Masa za modeliranje bela 500g

239 din.

Masa za modeliranje terakota 500g

239 din.

Masa za modeliranje terakota 1000g

419 din.

Masa za modeliranje bela 250g

179 din.

Prikazano 1 do 32 od 34 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Stručnjaci za razvojnu psihologiju složni su u oceni da je likovno izražavanje jedna od najznačajnijih aktivnosti na dečjem uzrastu. Poznato je da dete na ovaj način ispoljava i dalje usavršava svoju kreativnost. Postoje, međutim, i druge oblasti za koje su rani likovni radovi veoma važni. Dete je, na primer, prvi put u situaciji da se upozna sa proizvodnim procesom – uz utrošak materijala ono pravi svoj proizvod. Pokušavajući da objasne šta su i zašto nacrtali, mališani razvijaju jezik kojim govore o svojoj mašti, unutrašnjim doživljajima i delu. I matematičke pojmove veličine, oblika, linije, najmlađi počinju neposredno da usvajaju crtanjem.

Kvalitetan i podsticajan pribor za likovno izražavanje, primeren uzrastu, detetu treba obavezno staviti na raspolaganje. Zato smo odlučili da ovoj kategoriji posvetimo posebnu pažnju.

Pribor za likovno, baš za sve uzraste

Krenimo redom. U online prodavnici Vendor nalazi se pribor za likovno za najraniji uzrast – lopta sa pet voštanih boja, koju dete lako drži u ruci, namenjena je mališanima od 2 do 5 godina, a poseban Play Go set plastelina može se koristiti već na uzrastu od 3 godine. Boje za slikanje prstima i sunđerima, šareni mini-štafelaj, art kutija, perivi bebi-markeri... takođe su namenjene najmlađima.

Sa polaskom u školu rastu i ambicije, pa će, pored drvenih i vodenih bojica, decu svakako obradovati svetlucavi plastelin. Tu su i specijalne bezbedne makaze kojima se može seći samo papir, lakoperive tempere i obavezna kecelja, kako bi mališani mogli bezbrižno da se posvete stvaranju. U ponudi imamo i veliki izbor četkica, korektore, lepkove i drugi materijal koji može da zatreba.

Za nešto stariji uzrast preporučujemo flomastere za tekstil, kojima će tinejdžeri moći sami da dizajniraju majicu ili drugi odevni komad. Zatim boje za staklo za ukrašavanje originalnog poklona, prozora ili predmeta za ličnu upotrebu. 

Masa za modeliranje u beloj i terakota boji u pakovanjima različite veličine, lak, skalpeli, lepak za dekupaž, boje za tekstil... zahtevaju više spretnosti i znanja.