Pokloni za nju

Odabir poklona za nju nije jednostavan poduhvat. Zato je tim iz Vendora pripremio veći broj potencijalno idealnih artikala, sa preporukom da najpre pročitate savete koje Vam dajemo. A da li će to, zatim, biti originalni pokloni ili oni uobičajeni, na Vama je da odlučite.

Prikazano 1 do 32 od 151 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Djo Narukvica VN001

949 din.

Djo Narukvica VN003

949 din.

Djo Narukvica VN005

949 din.

Djo Narukvica VN009

949 din.

Prikazano 1 do 32 od 151 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Kupovinu savršenog poklona za partnerku planirajte par meseci ranije. Potrudite se da zajedno idete u šoping pre povoda za kupovinu poklona. Možda Vam neće biti najzanimljivije, ali to je prilika da saznate šta joj se dopalo i šta je poželela, a nije kupila. Možda je nešto ocenila kao savršeno, ali je daleko od njenog džepa. Ovo je najsigurniji način da saznate šta ona voli i da budete sigurni da nećete pogrešiti pri kupovini. Rizičnija varijanta je da se oslonite na dobro poznavanje vaše partnerke i da na osnovu toga zaključite šta bi volela da joj kupite.

Nije važno da pokloni za nju budu skupi, već da budu pravi i da pomisli na Vas svaki put kada ih pogleda. Žene ne mere vrednost poklona prema tome koliko ste ga platili, već koliko ste truda i kreativnosti uložili u njega. Obično su pokloni za nju  pokazatelj koliko je u stvari dobro poznajete.

Pokloni za nju – šta izbegavati

Savetujemo Vam da zaobiđete šerpe, lonce, pegle i miksere, jer ti pokloni nisu više interesantni ženama. Žene su savremenije, obrazovanije, emancipovanije i sve više uključene u društvo, za razliku od vremena pre više decenija kada su uglavnom bile domaćice. Zato izbegavajte poklone iz grupe kuhinjskih i kućnih aparata. Takođe, isključite hranu, odnosno ekskluzivnu večeru, jer će Vas to puno koštati. Bolje je da za isti novac uplatite vikend na nekom romantičnom mestu.

Šta preporučujemo za poklon

Nakit je nešto što će oduševiti svaku ženu, bilo da je reč o dijamantskom prstenu ili nekoj atraktivnoj bižuteriji. Prilikom kupovine, ukoliko niste sigurni, možete da konsultujte i njenu najbolju drugaricu. Sat je takođe lep poklon, potrebno je samo da znate kakve modele voli i da se boja i vrsta narukvice slaže sa njenim uobičajenim odevnim kombinacijama.

Parfem je dobar poklon za nju, ali kupovina može da bude rizična, jer lako možete pogrešiti u odabiru. Za parfem se opredelite samo ako ste sigurni da znate koje mirisne note ona voli. Obavezno kupite veću bočicu, dakle onu od 75ml, a ne 30ml i, naravno, nikako kopije. Ukoliko nemate dovoljno novca za ovakav izbor, bolje kupite nešto drugo. Isto važi i za veš. Preporučujemo lepu spavaćicu kao  sigurniju varijantu od drugih komada, kod kojih je teško odabrati pravu veličinu.

Ako je u pitanju novogodišnji poklon, u obzir dolaze i zimski odevni predmeti poput kape, rukavica ili džempera.