Pokloni za njega

Bliže se novogodišnji praznici, sve ste pripremili, preostaju samo još pokloni za njega. Uz ponudu u prodavnici Vendor dajemo Vam korisne savete kako da ih izaberete, bilo da su u pitanju novogodišnji pokloni, pokloni za rođendan ili neku drugu posebnu priliku.

Prikazano 1 do 32 od 88 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Prikazano 1 do 32 od 88 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Iako muškarci ne vole kupovinu, kada dođe vreme za otvaranje poklona prvi se nađu pored novogodišnje jelke. Zato ne zaboravite da kupite poklon i lepo ga upakujete, uz napomenu da budete obazrivi, čak i ukoliko veoma dobro poznajete partnera. Vaš trud ne sme da doživi fijasko i da se poklon nađe na hrpi nebitnih stvari.

Najveći broj muškaraca voli konkretne poklone i dame često greše kada dragom daruju svoje uramljene slike, priveske sa ljubavnim motivima, liciderska srca... U prodavnici Vendor, u kategoriji Pokloni za njega, pronaći ćete univerzalne i klasične poklone, a ostale jednostavno potražite na drugim stranama našeg sajta, ukucavanjem željenog pojma u polje za pretragu.

Novogodišnji pokloni za njega

Za novogodišnje praznike, zimski aksesoari su odličan poklon za muškarca, bilo da je reč o kapi, rukavicama ili šalu. Kvalitetan džemper je idealan izbor. Naravno, ne kupujte nešto od ovoga ukoliko Vaš dragi to ne voli da nosi, samo zato što Vi mislite da bi mu lepo stajalo.

S obzirom da većina muškaraca nerado odlazi u šoping, komad garderobe, kao što su pantalone ili košulja, ili na primer torba, predstavljaće savršen poklon za njega u svakoj prilici. Važno je samo da pogodite veličinu i stil, a još jedan kaiš ili novčanik nikada ne predstavlja višak i uvek je dobrodošao. Povedite računa o modelu kaiša, razmislite da li se boja slaže sa cipelama koje ima kod kuće, prisetite se da li obično nosi novčanik koji se zatvara na patent, sa više ili manje pregrada, manji ili veći...

Veš je nešto što muškarci gotovo nikada ne kupuju i većinu onoga koji imaju su dobili na poklon, tako da kupovina bokserica, ukoliko znate koju veličinu nosi, može da bude pun pogodak. Pidžama je novogodišnji poklon koji će sigurno iznenaditi muškarca i prijati mu u zimskim danima.

Na kraju, tu su i nešto skuplji, ali poželjni pokloni za njega – parfemi, satovi i nakit. Pravila su ista kao i kod žena. Važno je da se prilikom kupovine parfema ne radi o kopiji. Takođe, kupujte uvek veća pakovanja, jer je ipak reč o poklonu. Kupite nakit samo ukoliko on voli da ga nosi i nikako jer Vi  smatrate da bi trebalo da počne da ga nosi. Bacićete novac uzalud. Malo je verovatno da će pločicu sa Vašim imenom ili nekom porukom muškarac nositi oko vrata. Kod satova, povedite računa o mehanizmu koji mu se dopada, obliku, narukvici, metalnoj ili kožnoj...

Ukoliko ne poznajete najbolje svog partnera, dobar poklon za njega je set za brijanje – bićete sigurni da će ga koristiti. Praktičan poklon je i torba za laptop. Samo se potrudite da model odgovara njegovom stilu.