Pokloni

Pravilom da pokloni u posebnim prilikama treba da budu i posebno kvalitetni rukovodili smo se kada smo izdvojili one čijim izborom sigurno nećete pogrešiti. Bilo da se radi o ličnim ili poslovnim odnosima, poklonima za nju ili njega, osobi kojoj poklon darujete pokazaćete da je zaista cenite.

Prikazano 1 do 32 od 317 ukupno

po strani
Strana:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Djo Narukvica VN001

949 din.

Djo Narukvica VN002

949 din.

Djo Narukvica VN003

949 din.

Djo Narukvica VN007

949 din.

Djo Narukvica VN004

949 din.

Djo Narukvica VN005

949 din.

Djo Narukvica VN008

949 din.

Djo Narukvica VN009

949 din.

Prikazano 1 do 32 od 317 ukupno

po strani
Strana:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Iako bilo koji artikal iz naše prodavnice, originalno upakovan ili uručen, može biti lep poklon, ukoliko se dvoumite i razmišljate da li će i koji biti pravi, pogledajte ove. Podelili smo ih u dve uobičajene kategorije – poklone za nju i poklone za njega. Dodali smo i posebnu grupu Foto albumi, pošto su kao univerzalni trajni i vredni pokloni oni primereni za sve uzraste i u svim prilikama. Nudimo najkvalitetnije, u kožnom povezu, namenjene da traju generacijama.

Pokloni za nju ili njega mogu biti jednostavni kao parfem za koji znamo da ga želi ili novčanici, torbe, kaiševi od goveđe kože – ručni rad suptilnih dizajn rešenja i vrhunskog kvaliteta. Pokloni za dame uključuju još i unikatne narukvice, kao i navedene kožne artikle u interesantnim intenzivnim bojama. Za nju se može izabrati i poklon set u kojem su obično novčanik, ogledalce, svilena ešarpa, kutija za vizit karte... U setu sličnog sadržaja za njega je kravata. Poklon za muškarca, posebno poslovnog partnera, može da bude i luksuzna kutija za flaše izrađena od kože i drveta, koju u ponudi ima Vendor.

Ritual otvaranja poklona

Otvaranje poklona skidanjem ukrasnog papira poseban je tradicionalni ritual. Nekada će, međutim, biti potrebno da upakovan poklon ponesete u kesi ili da ga, ukoliko niste vešti u pakovanju ili žurite, jednostavno stavite u ukrasnu kutiju. Na raspolaganje Vam stavljamo sasvim dovoljan izbor artikala po veoma povoljnim cenama, uz pomoć kojih ćete rešiti problem. Kutije različih veličina i oblika od šarenih do elegantnih sa satenskom mašnom i još veći izbor dekorativnih kesa dodaće standardnom pakovanju posebnu notu.

U kategoriju poklona uvrstili smo i muzičke čestitke. Ponekad će kao znak pažnje čestitka biti sasvim dovoljna, bilo da se šalje poštom ili uručuje lično. Možete je, naravno, i upakovati uz poklon, sa ličnom ili unapred odštampanom porukom.