Novogodišnje jelke - Nova godina 2018 - Vendor

 Novogodišnje jelke - Nova godina 2018 - Vendor

Novogodišnji praznici nezamislivi su bez slavlja, bogate trpeze, okupljanja čitave porodice i – novogodišnje jelke. Možda više ne verujemo u Deda Mraza, ali malo čarolije na početku još jedne godine, koju donosi svetlucanje ukrasa na novogodišnjoj jelki, svakako će doprineti lepoj atmosferi i dobrom raspoloženju.

Prikazano 1 do 32 od 79 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Zelena Novogodišnja jelka 80 cm

999 din.

Zelena Novogodišnja jelka 100 cm

1,289 din.

Zelena Novogodišnja jelka 120 cm

3,289 din.

Zelena Novogodišnja jelka 150 cm

3,989 din.

Prikazano 1 do 32 od 79 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Izboru i ukrašavanju novogodšnje jelke podjednako se raduju deca i odrasli, a onu pravu ćete sigurno veoma lako pronaći u našoj širokoj ponudi.

U prodavnici Vendor dajemo Vam i nekoliko saveta kako da izaberete jelku za Novu godinu.

Ukoliko kupujete novogodišnje jelke, prvi korak je da razmislite o njenoj visini, prema mestu na kome ćete je postaviti u stanu ili kući. Ako planirate da novogodišnja jelka bude postavljena na policu ili stočić, svakako treba birati one manje visine, dok su one sa visinom do plafona namenjene širim uglovima soba i većem prostoru. Kada su u pitanju dimenzije prostorije u kojoj će jelka stajati, važi pravilo proporcionalnosti – što manja soba, to niža jelka, i obrnuto. Imajte na umu da veća visina jelke znači i duže grane i, samim tim, veću širinu, te više prostora koji će zauzimati. Ukrašavanje stana ili poslovnog prostora za novogodišnje praznike treba da proizvede magičan osećaj slavlja, a ne skučenost, te i u ovom slučaju treba primenjivati parolu kao u modi – „Manje je više“.

Kada ste se odlučili za dimenzije jelke, na red dolazi boja i izgled grana. Ukoliko birate one sa grančicama ukrašenim belim, zanemarite ukrase svih boja i postavite bele i srebrne. Potpuno bele jelke su, sa druge strane, veoma pogodna pozadina za postavljanje plavih ili ljubičastih ukrasa, te možete biti originalni i odstupiti od klasične crvene. One sa gustim granama, pak, pružaju odličnu atmosferu u kombinaciji sa zlatnim lampionima i istim takvim svetiljkama i doprinose savršenom vizuelnom utisku. Kako podsećaju na prave, prirodne jelke, odlično su rešenje i za terase. Kada smo već kod prirodnih stabala, budite ekološki svesni i birajte plastične, koje će Vam trajati neograničeno dugo, ili posadite drvo nakon praznika u park ili ispred kuće ili zgrade – nemojte uništavati prirodu.

Stalci za novogodišnje jelke

Bilo da ste pazarili novu ili staroj jelki želite da udahnete nov život, veoma elegantni stalci za jelke u potpunosti će izmeniti čitavu njihovu formu. Metalni stalak sa izuvijanim nogarama koje podsećaju na kovano gvožđe neuporedivo je raskošnije rešenje od tipičnih plastičnih držača, pa stalak ne morate sakrivati poklonima ili zaklanjati granama. Kako doprinose estetici stalci mogu biti i veoma upadljivi, odnosno pokloni mogu biti postavljani nešto dalje od samog stabla i grana jelke, umesto tik uz njih, pa će i ukrasi biti vidljiviji. Jelka će tako, sa svim pratećim elementima, sasvim sigurno doprineti da Vam novogodišnji i božićni praznici budu lepši.