Moda

Neka moda uđe u Vaš svakodnevni život putem diskretnih detalja i odabranih komada odeće, koje smo pripremili u našoj Vendor prodavnici. Naručićete ih jednostavno, online, i sigurno ćete biti zadovoljni pozitivnom promenom u Vašem odevnom stilu i navikama.

Prikazano 1 do 32 od 1030 ukupno

po strani
Strana:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 33

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Držač za torbu Hakuna Matata

699 din.

Držač za torbu Roberto Cavalli

699 din.

Djo Narukvica VN003

949 din.

Djo Narukvica VN009

949 din.

Držač za torbu

699 din.

Držač za torbu Cat woman

699 din.

Držač za torbu Uh

699 din.

Držač za torbu Step

699 din.

Držač za torbu Note

699 din.

Držač za torbu Huh?!

699 din.

Držač za torbu Whaat?

699 din.

Držač za torbu Woman

699 din.

Držač za torbu Belobrki

699 din.

Držač za torbu Crnobrki

699 din.

Držač za torbu Sova

699 din.

Držač za torbu Beograd

699 din.

Držač za torbu Beograd 2

699 din.

Držač za torbu Plavi

699 din.

Držač za torbu Leptir

699 din.

Držač za torbu Madam

699 din.

Prikazano 1 do 32 od 1030 ukupno

po strani
Strana:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 33

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Moda nije samo ono što vidimo na pistama modnih revija, crvenim tepisima, glamuroznim događajima koje prenose svetski mediji, uz komentare ekskluzivnih odevnih kombinacija top zvezda. U kancelariji, kod kuće, na izletu... Vi birate jedinstveni stil kojim okolini šaljete poruku o svojoj ličnosti, emocijama, stavovima. Istovremeno, Vi gradite i svoj svet – pomislite samo koliko zadovoljstva i dobrog raspoloženja ponekad može da izazove željeni komad odeće ili nakita, omiljeni miris  parfema ili gela za tuširanje, praktično i originalno ogledalce od kojeg se ne odvajate...

Moda koju čine detalji se uči – i živi  

Potrudili smo, dakle, da Vam ponudimo upravo one artikle koji se uklapaju u takvo, savremeno shvatanje mode. Odeća za slobodno vreme – trenerke, duksevi, helanke... takođe treba da bude dopadljiva i od kvalitetnih materijala, pa smo je uvrstili u ponudu. Vodili smo računa i o drugim odevnim predmetima koji se najčešće zaboravljaju kada se govori o modi, pa Vam nudimo odeću i donji veš za trudnice, kupaće kostime i, posebno, odeću za decu, pošto je pravilno shvatanje lepog odevanja na ranom uzrastu osnova kasnijeg modnog stila.

Pomenuli smo parfeme – svakako ćete naći svoju ličnu mirisnu notu u dezodoransima i parfemima za žene ili muškarce poznatih brendova Puma, Christina Aguilera, Naomi Campbell, Bruno Banani, James Bond 007, Mexx.., uz liniju muške i ženske kozmetike istih proizvođača.

Pristalice smo shvatanja da modu čine, pre svega, detalji, pa Vas pozivamo da pogledate izuzetno veliki izbor proizvoda koji smo u Vendoru obezbedili za Vas. Čuli ste sigurno za engleski termin aksesoar, odgovarajući za ovu kategoriju, koju smo nazvali Modni detalji. U njoj se nalaze dodaci koji upotpunjuju Vašu odevnu kombinaciju i čine je jedinstvenom. Pored visokokvalitetnih ženskih i muških kožnih novčanika, furtrola, tašni i torbi različitih veličina i oblika za sve prilike, ovde su naočare, elegantni i sportski satovi za nju i njega, kožni blokovi i privesci za ključeve, tabakere...