Igračke za bebe - Vendor

Igračke za bebe raznovrsnije su nego što možete pretpostaviti. Pored toga što su prvenstveno namenjene zabavi mališana najnižeg uzrasta, različite zvečke, glodalice i one koje emituju muziku na dodir, na najbolji mogući način postiču i celokupan psiho-fizički razvoj deteta.

Prikazano 1 do 32 od 491 ukupno

po strani
Strana:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

New Forest Toy Muzička Vrteška 50326

2,849 din.

New Forest Toy Muzička Vrteška 50340

3,549 din.

New Forest Toy Muzička Vrteška 50333

3,549 din.

Chicco igračka muzička Meda

2,599 din.

Chicco igračka muzička Mesec

1,469 din.

Oops igračka Plišani drugar Ježić

4,999 din.

Kamera na baterije

319 din.

Fotoaparat na baterije

319 din.

Ključevi na baterije

559 din.

Muzički Volan na baterije

809 din.

Muzički Auto i Ključevi na baterije

809 din.

Bubnjevi na baterije

719 din.

Engleska Učilica na baterije

719 din.

Muzičke Igračke na baterije

579 din.

Muzičke Igračke na baterije

579 din.

Muzički Instrument

239 din.

Muzička Vozila na baterije

809 din.

Lokomotiva na baterije

1,289 din.

Set Čamac

479 din.

Lovely Babyz Lutka 19 cm

489 din.

Baby & Me Lutka na baterije

1,539 din.

Plišana Igračka Divlje Mačke

969 din.

Plišana Igračka Pas

1,449 din.

Pas Rudy na baterije

939 din.

Crazy Animals Pas na baterije

1,209 din.

Podne Puzzle 10 kom

809 din.

Školica

809 din.

Prikazano 1 do 32 od 491 ukupno

po strani
Strana:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Stoga je program namenjen bebama od izuzetnog značaja za sticanje, pre svega, motornih sposobnosti, jer je većina bebi-igračaka interaktivnog karaktera, što stvara sjajne mogućnosti za sticanje različitih veština i znanja. Kada beba malo poraste i počne da sedi i da puže, savršen izbor biće razna podloge za igranje, koje pored različitih vrteški mogu biti dizajnirane i poput tunela, što će sasvim sigurno izmamiti pravi veseli dečiji smeh.  

Zvečke, glodalice i setovi za krevetac

Zvečke i glodalice raznih oblika i dimenzija prava su zabava za bebe, dok istovremeno svojim zvukom ili sastavom veoma lako umiruju mališane, pogotovo u periodu kada zubići tek počinju da niču. Bubamare, pčelice, veverice, medvedići, telefoni ili, već godinama popularni, čuveni gumeni „privesci za ključeve“, veoma su bitni u ovom priodu dečijeg razvoja, pre svega zbog bogatstva boja u kojima su najčešće dezenirani. To stvara odlične uslove za razvoj čula vida, ali i sluha, te usavršavanja motornih sposobnosti, odnosno shvatanja o povezanosti pokreta i proizvodnje različitih zvukova. Sa druge strane, muzički i obični setovi za krevetac, u vidu vrteški, podjednako umiruju bebe pred san, ali i utiču na prethodno pomenute aspekte fizičkog razvoja. One su važne i u kasnijem dobu, jer podstiču učenje i pamćenje novih reči i izraza.

Igračke za kupanje

Kupanje postaje prava avantura uz igračke namenjene ovom dobu dana, te se čak i deca koja ne vole vodu ili plaču kada se kupaju, uz njih mogu biti mirna i konačno prihvatiti kupanje kao pravu, savršenu zabavu. Različite patkice ili druge domaće i divlje životinje, a zatim one koje ispuštaju zvuk kada se stegnu, podjednako su važne za zaokupljanje dečije pažnje i umirenje, te prihvatanje vode kao važnog životnog činioca. Mnoge od njih na različite načine stvaraju mehuriće i imaju delove koji se mogu vaditi i vraćati, te sada uživanju u peni i vodi neće biti kraja. Ovo je još jedan primer kako igračke na kreativan način, već od najranijeg perioda, pozitivno utiču na usvajanje novih znanja i veština.

Edukativne igračke

Kada bebe počnu da sede, već je vreme za edukativne igračke, uz koje se o različitim oblicima i bojama uči na interaktivan način. Postavljanje krugova od najvećeg do najmanjeg, te uklapanje osnovnih geometrijskih tela u različite ramove i kalupe, omogućava kako beskrajnu zabavu tako i usvajanje glavnih, bazičnih pojmova o okolnom svetu. Istovremeno se na ovaj način podstiče i fina motorika, a pokreti se učvršćuju i postaju spretniji. U edukativne igračke za bebe spadaju i različite muzičke igračke na baterije, te sviranje i muzika od malih nogu mogu postati neizostavan element života, koji ima nesumnjivog blagotvornog uticaja na emocije i celokupan psiho-socijalni razvoj.