Bebi oprema - Vendor

U iščekivanju dolaska novog člana porodice, ne sedite skrštenih ruku, već krenite sa kupovinom neophodne opreme za bebe. Većina se najpre odluči za kupovinu kreveca i kolica, međutim, potrebno je još dosta stvari i poželjno je posavetovati se s nekim iz rodbine ili sa prijateljem, koji je bio u sličnoj situaciji.

Prikazano 1 do 32 od 3609 ukupno

po strani
Strana:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 113

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Nuk Varalica silikon Trendline Dezen 5

359 din.

Nuk Makazice za nokte Crvene

399 din.

Bambino Dušek za kolevku

1,499 din.

Bambino Dušek za krevetić Maxi

3,699 din.

Jungle dubak šetalica 012 047 Roze

4,669 din.

Jungle dubak šetalica 010 411

5,599 din.

Jungle dubak šetalica 010 421

4,159 din.

Peg Perego Ram za kolica Four silver black

21,599 din.

Peg Perego Stolica Rialto arancia

9,119 din.

Kids II Ćebe Kravica

1,979 din.

Kids II Igračka plišana Hippo meda 25063

1,859 din.

Kids II Podloga za Igru Safari Adventures

1,859 din.

Kids II Get cooking kitchen 52054

5,399 din.

Kids II Zvečka Veverica 52071

419 din.

Prikazano 1 do 32 od 3609 ukupno

po strani
Strana:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 113

Katalog  Lista 

Set Descending Direction

Na vašem spisku u odeljku „bebi oprema“, potrebno je da se nalaze krevetac, kolica, auto sedište, stolica za hranjenje, nosiljka, ležaljka, ljuljaška, ogradica. Na našem sajtu možete naći bogatu ponudu ovih proizvoda, koji će pratiti vašu bebu od prvog dana.

Krevetac za bebe

Kad je u pitanju bebi oprema, najneophodniji je krevetac, standardnih dimenzija 120x60 ili 140x70. Pri kupovini ne obraćajte toliko pažnju na njegov izgled, već na to da li mesto za dušek ima više položaja i da li se obe ili samo jedna strana spušta. Takođe, udobnost i bezbednost treba da stavite iznad svega, a posebno ispred toga da li vam se i koliko dopada krevetac. Kao alternativa standardnom krevecu jeste prenosivi krevetac, koji se lako sklapa i pogodan je za putovanja. Naša topla preporuka je da imate i jedan i drugi, jer je standardni udobniji, a prenosivi je pogodan za putovanja, a možete ga iskoristi i kao ogradicu za igru. Takođe, neophodan vam je i dušek. Pri izboru dušeka imate dve varijante, sa žičanim jezgrom, koji je jeftiniji i sa memorijskom penom, koji je skuplji. Ovaj sa memorijskom penom može biti i antialergijski. Za prenosivi krevetac vam je, takođe, neohodan dušek koji je tanji i manje udoban. Preostali elementi za kompletiranje kreveca su komplet posteljina, jastuk s jastučnicom, ogradica i vrteška.

Kolica za bebe

Postoji nekoliko vrsta kolica, a od vas zavisi da li ćete se opredeliti za standardna, kišobran, sistemska 2 u 1 ili 3 u1, ili kolica za blizance i više dece. Prilikom kupovine morate da vodite računa o dimenzijama, odnosno da li ona mogu da uđu u zgradu ili lift zgrade, da se spakuju u vaš gepek ili da prođu kroz dvorišnu kapiju. Takođe, zavisno od pola deteta opredelićete se za određeni dezen. Zavisno od toga da li živite u zgradi ili kući, opredelićete se za lakša ili teža, jer na tržištu imate kolica težine od 6 do 20 kilograma. Ako često putujete, izaberite ona lako sklapajuća i koja ne zauzimaju puno prostora. S obzirom na to da je infrastruktura u našoj zemlji jako loša, onda treba obratiti pažnju na točkove i amortizere. Za naše podneblje, pogodniji su gumeni točkovi od plastičnih. Da biste lakše manevrisali, poželjno je da prednji točkovi imaju mogućnost rotiranja, a da se zadnji mogu zakočiti. Kako su vam kolica potrebna od prvog dana, uzmite obavezno ona koja imaju i ležeći položaj. Na kraju, da bi beba bila bezbedna, potrebno je da kolica imaju pojaseve i rukohvat koji dete koristi da se pridržava. Kada je u pitanju bebi oprema, kolica su jedna od "krupnijih" stavki

Auto sedišta

Postoje različite vrste, odnosno grupe auto sedišta zavisno od težine deteta. Grupa 0 je namenjena deci od rođenja pa sve dok ne dostignu 10 kilograma. Zatim, grupa 0+ namenjena deci do 13 kilograma, grupa I od 9 do 18 kilograma, grupa II od 15 do 25, i na kraju grupa III od 22 do 36 kilograma. Na tržištu auto sedišta, možete naći i kombinovane grupe: 0/I za decu od rođenja pa do 18 kilograma i I/II/III za decu od 9 do 36 kilograma. U zavisnosti od težine deteta, opredelićete se za neku od ovih grupa. S tim što roditelji treba da znaju da dete može da preraste auto sedište ne samo po težini nego i po visini. Tako da se može desiti da dete po težini pripada jednoj a po visini drugoj grupi, i tada se treba opredeliti za ono koje po visini odgovara detetu jer je važno da naslon auto sedišta pruža adekvatnu zaštitu glavi i vratu. Što se tiče auto sedišta, potrebno je znati da cena ne odražava kvalitet. Težite onom koje je testirano i koje ima homologacionu oznaku ECER44/04, jer je to garancija da će dete u autu biti bezbedno.

Stolica za hranjenje

Postoji veliki broj modela stolica za hranjenje zavisno od materijala od kog su napravljena, od broja položaja, različitih funkcija i dodataka. Prilikom kupovine, potrebno je da obratite pažnju na praktičnost, odnosno da li se navlake skidaju, da li se mrlje lako brišu sa prostora gde dete jede, i da li ima dovoljno pozicija naslona. Takođe, važno je da stolica ima pojaseve i da je udobna. Iz bezbednosnih razloga testirajte pojaseve i stabilnost poslužavnika s kog dete jede.

Nosiljke za bebe

Nosiljke su jako praktične, jer možete da šetate s bebom a du vam ruke slobodne i da prođete tamo gde kolicima inače ne možete. Pri tom, možete je odložiti bilo gde jer ne zauzima puno mesta. Uz to, beba je uz vas i oseća vašu toplinu i bliskost što joj puno znači. U početku bebu stavite tako da bude licem okrenuta ka vama a kanije kada očvrsne i dovoljno se razvije, nakon šestog meseca, bebu možete okrenuti prema napred. Iz bezbednosnih razloga dobro proučite uputstvo za upotrebu i uvežbajte korišćenje nosiljke, poznate još i kao „kengur“.

Naravno, bebi oprema obuhvata još mnogo, mnogo toga, a sve možete potražiti u našoj online pordavnici.